There was an error in this gadget

Friday, May 27, 2011

dah faham dah sekarang.....

hermmm selamat petang...
arynie terase rajin lak nak upload entry baru...
actually ngah kat office lg nie, x balik keje pown lagi...
ehemmm perasan ..bukan keje la eja tapi PRAKTIKAL heee...
leh lak tersasul cesss...

Ermm arynie seronok sgt2 sbb hari nie full ngan activity...
xde la terperuk jek kat office mengadap FB hee...
Ary nie eja pg melawat empangan dekat Ulu Langat...
pehh mmg cantik sgt tempat tu and perasaan tu rase tenang gile bile kat c2...
dah la cantik tempat die, ada sungai yg bnyk batu2, bnyk pokok2 hijau
pendek kate mmg tmpt yg seswai untuk rehat ngan family and kawan2...
pehhh teringin lak nak g picnic cam dulu2 heee.
nice view kan???

tenangnye kat sini...

sweet..

Tapi bukan tu yang eja nak cite arynie...
yg eja nak cite adalah kepuasan apbl kita dpt gaji dgn menyelesaikan segala
tanggungjawab yang dah diamanahkan dekat kite..
mesti x faham kan???okeh cam nie...
bile eja mula2 masuk practikal dulu mmg SV eja x bg kerja langsung tau 
just ikut die g logi jek tu pown lau die ajak, 
so eja banyak abiskan masa mengadap FB je la...
mase tu mmg eja rase serba x kena sbb x tau nak wat pe...
rase bosan la pe la , pendek kate mmg xbest la...

Tau sebab ape eja rase cam tu??? 
Sebab eja LI nie ada elaun so ble dapat elaun eja rase x best lau x wat paper
keje cam makan gaji bute jek...
mmg perasaan tu teruk gile la sampai x tau nak ckp cm ne....
so skrang lau SV eja x bg keje eja akan mencari kerja
x kire la keje kat stor ke, kat bhgn akaun ke, lipat baju ke , 
kemas barang ke... senag cite lau ad je nampak org perlukan 
bantuan eja akan segera menolong...
Bile cam tu barula eja rase happy nak dapat elaun...
x sabar lak nak pegang duit hasil keringat sendiri for the first time heee...
tu jek citenye ekeke xde la benda best sgt just sedikit pengalaman u dikongsi

 nie ada gambar u kenag-kenangan.....
sempat possing..SV kat dlm ngah bncg heee....

ske tmpt nie..teringan g bcuti ngan family kat tasik kenyir...

k lor adiosss
nak balik dah nie
daaaa....<3








No comments:

Post a Comment