There was an error in this gadget

Wednesday, May 4, 2011

hangout time!!!!!!

Assalamualaikum !!!!!

Dua hari berturut2 eja kuar , best wooo...cuci mata sambil releasekan tension...almaklum la musim exam sekarang nie kan...Well eja x kemana pown just g main layang2 ngan g shopping skitt.....Okehh ary sabtu arytu bersamaan 30 April 2011, dengan rasminya eja g main layang2 kat Johor nie untuk pertama kali nya.....Haaa FIRST TIME tau.....heeee terus teringat memory kat umah..main layang2 ngan adik2...lau kat tempat eja x de la panggil layang2 tapi panggil Wau....

Cantikkan spongebob pink...heeee
Best sangat dapat main bile dah lame x main...tambah plak pg ngan kawan2 yang sempoi..mmg happening giler la ekekeke....Sesampai je kitaorang kat Scientex Park tu kami terus serbu gerai makanan....lapoo kuikuikui. Dengan berseleranya kami bli kopok leko, goreng pisang, tauhu bakar ngan sebotol mineral sebagai bekalan, kami pown bergerak la ke gerai yang jual layang2....ngah syok2 pilih layang2 ternampakla satu layang2 Spongebob pink..pehh mmg cantik tertarik ko mmg daboom laaa...terus kiteorg pilih layang2 tu....

hehehehe layang2 dah ada, makanan pown da ad pe lagi cari pot baik punye la....punye la ramai orang sampai takde tempat kosong....pas cari punya cari dapat la satu tempat... Dah x saba nak main nie, letak je makanan kami pun terus set up layang2 kami ..percubaan pertame gagal!!!! hehehe tahan 5 minit jer kat udara tuh pastu da jatuh..makk aihhh penat woo lari nak naikkan balik tapi jatuh gak...2nd and 3rd try pown faill....jap je duk kat atas tuh pastu mesti jatuh....malu ngan budak2 kecik yg ad kat citu heeee....tapi last skali berkat usaha Fatin ngan Watie naik la layang2 kami..mase tuh Eja, Syrifah ngan Ain da selamat mengadap makanan2 yg kami bli tadi...da x larat nak lari ekekeke....pape pown mmg bestt arr...x saba nak g main lagi lain kali... 
kami!!!!

playing with the sun...
Pape pown thank kat Fatin, Ain, Syarifah and my new friend Watie.....nice to hangout wif u olls....
watie, syarifah, fatin ngan ain...bdk2 sengall....

No comments:

Post a Comment