There was an error in this gadget

Tuesday, May 24, 2011

hello...


first day..giler nervous sampai pic pown ntah pape jek....

my table and my desktop....
It's been 3 weeks since the last time i wrote a new entry....sejak akhir2 nie eja sibuk sangat dengan latihan industri eja atau dgn name lain die industrial trainnig ekekekeke....siyes mmg bz gile, pas jek abis final terus eja jadi mereng sebab kne cari company utk wat Li, last minute punye keje k...bkn salah eja pown sbb b4 final tuh eja dah ad campany tapi tetibe company tu cakap x jadi nak amik tu pown die cakap 4 hari b4 Li start..ape lg mmg haru biru la jadinye..mane ada company nak amik org last2 minute kan... mmg mase tuh tension gile nak cakap x nangis mmg tpu la... sampai kering air mate nie nangis. mase tu rase mmg teruk gile...rase cam looser pown ade, yer la org lain sume dah dapat tinggal eja ngan sorg kawan nie jek...tu pown sbb kami same2 kene reject dek company yang mcm thetttt tu... 
Tapi Allah itu maha adil, Alhamdulillah kami dapat jugak tempat Li tu pown atas jasa baik mama kawan eja...die yang tolong carikan maklumler die kan pensyarah so ramai la kawan2 die yang ad company...kitaorg mmg dah pilih dah main sebat je la ape yang ada...even company tu bkn buat benda yang kami blaja...
breakfast at mamak....lepaking from 7am until 8 am....masuk keje kul 9 staill x???
Eja penah dengar org cakap ape yang kita blaja x semestinya kita guna mase keje kan...so eja amik la kata2 tu sebagai azimat dan kata2 perangsang untuk eja kuatkan semangat nak hadapi LI yang 10 minggu nie...Alhamdulillah sume nye berjalan lancar setakat nie...eja btol2 x sangka yang kitaorg akan dapat layanan yang sangat baik walaupown company kitaorg nie dah dikira sebagai terpaksa amik kitaorg nie huhuhu..actually bkn la terpaksa sgt just company eja nie ingatkan laki yang nak datang wat LI, bile dieorg tau pompuan diorg tny leh ke kami panjat pokok???? dengan senang hatinya eja pown cakap dulu saya amik upah panjat pokok duku nenek saya kat kampung hihihihi.... 
brg2 yang dh di pack n susun..banyak kan???
Tapi mmg btol pown pe yang eja cakap tu..eja nie mmg seorang yang sangat lasak dan sukakan cabaran...panjat pokok, angkat barang2 berat tu dah jadi kebiasaan sbb eja nie anak and cucu sulong so sape lagi yang nak tolong my parent and my grandparents kan....

Eja rase cukup la untik kali nie eja membebel huhuhu..t Insyaallah eja akan menulis lg....

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Macam kukenali je kedai mamak tu... heheee

    ReplyDelete
  3. hehehe ku rasa mmg kau kenali kedai mamak itu heee....bila mau lepak sama????heee

    ReplyDelete