There was an error in this gadget

Friday, May 13, 2011

final exam saye dah selesai!!!!

Alhamdulillah...perkataan pertama yang paling sesuai untuk situasi sekarang....setelah bertungkus lumus selama 4 bulan lebih akhirnya selesai jugak final exam sem ini bersamaan sem 2-2010/2011 dan dengan tamatnye final exam kali nie maka bermulalah episod baru dalam hidup saye selaku seorang pelajar sarjana muda...amboiii penat gak ekk nak tulis ayat2 skema nie ekk...ekekeke okey lah xmo la cakap skema2 nie t tak mesra lak kan???? toll x kawan2???
malam b4 final....mereng dah sikit heee...

Back to the topic, actually this is my 4th sem. since studying in UTM Skudai...sejak dari first sem lagi mmg selalu tertunggu2 final exam sbb abis je final exam maka bermulalah cuti yang panjang ekekeke....mmg sume students macam eja nie gumbira sangat lau sebut sal cuti2 nie sbb kami jarang dapat balik umah lagi2 yang duk jauh cam eja nie....mau kematu punggung duk dalam bas lame2...nak balik ngan flight xde lak flight pg terengganu ( wondering bile la nak ad flight direct from JB-TRG nie) lau ada la mesti x ssh nak balik sebab dalam masa sejam dah sampai....lau kate tiket mahal, x gak la sbb leh book awal2 ngan air asia mesti murah... mase pown jimat lau balik trg ngan flight. Mak aihh dah melalut sampai flight pe serba nie hehehhe sorry yer... terlebih cite lak...

Sebenarnye final eja abis 11 mei lagi tapi sbb ada masalah besar melanda so x sempat la nak update blog eja nie...Alhamdulillah masalah tu dah selesai dah....masalah pe??? ermm ape lagi lau bkn sal tempat LI....ermm eja rase sem nie la paling mencabar u eja...banyak sangat dugaan yg eja trime tapi alhamdulillah dapat eja handle sume tu berkat dari doa ngan sokongan dr family ngan kawan2 tercinta...THANKS U GUYS..I LOVE U ALL SO MUCH!!!! ..saye sgt sayang ngan family dah kawan2 saye x kire la juh ke dekat ke sume saye sayang....muahhhxxx!!!...Mase last paper tu which is paper control engineering eja ngan beberape lg kawan2 pakat nak pakai bju same...bju tu actually jersi class ktorg...cantik jersi tu warna kuning hitam cam jersi Harimau Malaya jek (peminat fanatik Harimau Melaya nie ekekeke)...bukan nak prasan ke per tp lec sendiri cakap jersi tu cantik so mmg cantik la tu maksudnye kan2?? jom kite tgk jersi yang cantik n gelagat kami2 yang dah bis paper nie.....
akhirnya tamat sudah final exam u sem nie....

pika, rein, eja, mael and our star awai....

bakal2 pemain hebat ekekekeke....

pika pown nak join gak heeee.....

p/s: if ada sesape yang x abis paper lg selamat berjuang ye..chaiyok3x!!!

No comments:

Post a Comment