There was an error in this gadget

Wednesday, June 8, 2011

Gelabah....

Siyes gelabah gile ary nie....
first time kot nak kene present proposal kat boss....
before nie just present kat lecturer je so xdek la rse
gelabah sangat sebab dah selalu jumpa kan and dah kanl dah lec tu...
tapi kali nie nak kene present kat Managing Director kat my company nie...
my boss is ex-army...Major (B) lagi, so just imagine tahap ketegasan die cam ne...

We suppost to present this proposal pagi tadi ,tapi sebab x
dapat nak ciap kami terpaksa lah tunda ke petang....
bila dah petang and sume dah ciap, proposal dah print,
slid pown dah edit,boss plak xdek, die kuar jumpa client ...
hushh ingatkn dah leh lepas dah haizzz....

hermm esok bakal gelabah lagi la nie....
hope everything gonna be ok tomorrow.....

No comments:

Post a Comment