There was an error in this gadget

Friday, June 17, 2011

Alhamdulillah....Selesai sudah

Alhamdulillah tu jek perkataan yang ada dalam fikiran eja semalam...pas jek lecturer melangkah keluar dari office terase beban yang ada kat bahu nie seperti diangkat...Dan Alhamdulillah sebab dah selesai presentation bout latihan industri nie... dan lepas nie eja hanya perlu siapkan report , buku log dan bekerja dengan rajin untuk dapatkan sebanyak mungkin pengalaman di alam pekerjaan nie..huhuhuhu nape lah ayat eja nie skema sangat??? huhuhu actually eja pown x tau la naper eja tersa nak buat ayat yang agak skema hari nie...
tapi x kisah la kan buat je la ape eja rase nak buat...
Semalam mase ngah tergolek2 kat atas katil eja ada terfikir cam mane lah bile eja kerja btol2 nanti...mesti banyak benda yang eja kene fikir and kene buat..kerja of cause la banyak kan pastu mesti kene fikir lagi cam ne nak handle kawan2 office, nak kene fikir sal umah sewa, makan minum, kereta... pendek kate semua benda yang kita x perlu kita fikir mase kita belajar and mase kita kat bawah tanggungan mak ayah nie kite kena fikir...bukan setakat fikir je tapi kene buat skali...fuhhh sedia ke eja nak buat semua tu?????
The truth is eja x penah lagi bekerja sebelum nie....so LI nie la first time eja masuk alam pekerjaan...mmg lain gile dari time blaja... huhuhu kawan eja cakap mase keje nie lagi banyak cabaran yang kite kene hadapi dari pasal kerja hingga lah kerenah kawan2 kat tempat kerja....tu x campur lg ngah kerenah house mate...fuhh ketar lutut eja bile dengar cite2 yang x elok didengar nie...how am i gonna survive????
Dah banyak dah eja melalut nie ..so skrang kene beranti and focus dekat kerja lak..banyak yang nak kene settle nie ..daaaa

lot2 of love..muahhhxxx
p/s i miss my friends so much!!!!
me few months ago....
rindu toll kat mamat ber2 nie....
zahurein abdul....miss u too




my best friend since my primary school lg..lea miss u babe...
also my bestfriends....miss all those sweet time that we shared....

syida and aniza...peniup semangatku....

kumbang2 dalam hidup eja...

No comments:

Post a Comment