There was an error in this gadget

Friday, February 18, 2011

aku sayang family aku;.....

me and my sisters....
olla... lame dah rasenye aku tak on9 nie...yer la pingu kesayangan aku nie wat hal  so dekat 2 minggu gak la aku puase dari berinternet nie hehehehe...tapi bagus gak sbb dapat la concentrate sikit kat aku punya study...this week untuk pertama kalinya aku pongteng class satu hari ...hehehe nakal kan tp actually aku ponteng pown sebab tak leh nak tahan sangat dah rindu aku kat family..tu yang dengan selambenye balik rumah tu.. hari santu balik rumah , hari selasa dah balik sini balik... kalau nak dikirakan masa aku kat umah tu mmg kejap sangat sebab tolak mase duk dalam bas dari pagi sampai petang...huhuhu tapi tu semua berbaloi sebab aku dapat jumpa semua family aku...

mak, ayah ngan zudin at my konvocation day.......

xdek dah rasenye benda yang paling best untuk aku selain spent time ngan family kesayangan aku...cuba bayangkan dari zaman sekolah lagi masa aku banyak abis kat hostel....sepanjang 5 tahun kat sekolah menengah aku duk hostel.... 3 tahun kat diploma pown duk kat hostel..nie sambung degree kene tambah 3 tahun lagi duk hostel....nak kate bosan duk kat hostel tu x la kan sebab ramai kawan2 kat cnie just aku kurang mase ngan family aku.... tapi satu benda yang wat aku bersyukur aku duk hostel, hargai family yang aku ada...haaa bile duk hostel nie mase untuk ngan keluarga sangat terhad lau ada pown mase cuti panjang jek so bile dapat balik umah tu aku akan guna sepenuhnya mase yang ada untuk main ngan adik2 aku, borak2 tukar gosip nagn blaja ape yang patut anak dara tau dari mak aku heeee....pendek kate mmg mase duk kat umah tu aku mmg happy sangat2...bukan selalu aku leh kumpul ramai2, adik2 aku pown skolah lagi so x duk kat umah gak...bile dapat peluang tu kitaorang memang harga sangat2....i love my family so much ...ingat hargai lah family kita , mase kita ngan dieorang bukan lame sangat pown so guna lah mase tu sebaik-baiknye.....

adiosss!!!!


2 comments:

  1. aik.. cam kenal je orang kat dalam gambar tu. hehe.. su pun rasa perkara paling best ialah spent time with family.. hehe.. su skrg kat penang.. holiday.. yeah

    ReplyDelete
  2. cik su mmg awak knal pown ekekeke... lame dah rasenye x jumpe su..name jek duduk satu kolej heee....eja pown nak balik ine tapi banyak ag keje yang x siap so kene tangguh dulu plan nak balik tu.....

    ReplyDelete